Мобилно шоу RITTAL в базата на ЕЛ КОНТРОЛ 

Повече...

Представяме Ви едно интригуващо събитие, на което имаме удоволствието да бъдем домакини: Мобилното шоу Rittal - Das System.

Заповядайте в базата на ЕЛ КОНТРОЛ в гр. Стара Загора, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ 17А, на 04.10.2021 г. (понеделник), от 10:00 ч. до 12:00 ч.

Договор „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Повече...

Дружество „ЕЛ КОНТРОЛ“ ЕООД участва и беше одобрено в програма „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансирана от еврофонд „Иновации и конкурентоспособност“.

Камионът SIRIUS ще посети Стара Загора

Повече...

Уважаеми клиенти и партньори,

На 12.02.2020 г. (сряда), от 09:30 до 12:30 ч. ЕЛ КОНТРОЛ ще бъде домакин на демонстрационния камион SIRIUS, представящ индустриална апаратура на SIEMENS.

Организатор на събитието е „Сименс България“ ЕООД.

Стара Загора грейна в коледна украса

Повече...

Хиляди коледни светлини огряват града на липите през декември.

Светлинната украса е монтирана от ЕЛ КОНТРОЛ в рамките на Проекта за поддръжка на уличното осветление в Община Стара Загора.

Съществуващата украса е допълнена с нови декоративни осветители и триизмерни фигури, които внасят празнично настроение и художествен облик в централната част на града.

На всички наши колеги, бизнес партньори, граждани и гости на Стара Загора, желаем светли коледни празници, успешна и щастлива 2020 година!

20 години ЕЛ КОНТРОЛ

Повече...

В края на още една динамична работна година ЕЛ КОНТРОЛ отбеляза 20-годишен юбилей от основаването си.

Изминаха две десетилетия, през които фирмата извървя дълъг път на развитие и израстване.

Реализирахме стотици обекти и влагахме професионално отношение във всеки един от тях. Поемахме рискове, преодолявахме трудности и трупахме ценен опит. В дейността на фирмата бяха създадени нови направления, което разшири обхвата на предлаганите услуги, и ни позволи да изпълняваме комплексни инженерингови проекти „до ключ“.