Презентация на продукти Moeller

На 11.03.2010 г. в бизнес сградата на ЕЛ КОНТРОЛ се проведе презентация на продукти за автоматизация и елекроразпределение на немския производител Moeller - Германия. Събитието беше организирано съвместно от Моеллер България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и ЕЛ КОНТРОЛ.

Проектанти, енергетици и електроинженери от местната индустрия и енергетика бяха сред участниците, проявили интерес към представяните продукти. Гостите бяха запознати с развитието на фирмата от основаването й в Бон, Германия до наши дни, като част от групата EATON – САЩ.

Асен Георгиев, мениджър продажби в Моеллер България представи типово изпитани табла X-Energy, както и частично типово изпитани табла XVTL с техните основни предимства – гарантирано качество на крайния продукт с влагане на изпитани и съвместими компоненти. Към направление разпределение на енергия бяха представени също вакуумни КРУ средно напрежение от Holec.

От продуктите за автоматизация специално внимание беше отделено на иновативната система за комуникация Smart wire Darwin technology, която спестява значително времето за монтаж на компонентите и дава възможност за модерна организация на пространството в ел. таблата.

Всички представени продукти на Moeller се предлагат на преференциални цени в магазина на ЕЛ КОНТРОЛ.