trade

 

ABB

ABB (Asea Brown Boveri Ltd.) e шведско-швейцарска компания и е един от най-крупните електротехнически концерни в света. Основана е през 1988 година при сливане на шведската компания ASEA и швейцарската Brown, Boveri & Cie. Офисите на концерна са разположени в повече от 100 страни в света. Един от тях е българското представителство на фирматата, официално преименувано на „АББ България“ ЕООД през 2000 г.

ЕЛ КОНТРОЛ е в дългогодишни партньорски отношения с АББ. През август 2010 г. между двете компании е сключено търговско споразумение, по силата на което ЕЛ КОНТРОЛ придобива статут Оторизиран дистрибутор на електрическо оборудване и апаратура ABB за България.

От 2013 г. ЕЛ КОНТРОЛ е Authorized Value Provider - сертифициран сервизен партньор на АВВ за България.

 

 

Ценова листа ABB

SIEMENS

SIEMENS AG е немска компания, създадена през 1847 година със седалище в Берлин. Корпоративната група, оглавявана от компанията е сред най-големите в света. SIEMENS присъства на българския пазар от 1878 година. През 1998 година е регистрирано дружеството „СИМЕНС“ ЕООД, което оперира на българския пазар.

По силата на сключено споразумение, ЕЛ КОНТРОЛ е официален търговски партньор на СИМЕНС за България от 2007 г. насам.

През 2015 г. ЕЛ КОНТРОЛ придоби сертификат „Siemens Solution Partner Automation Drives“ – инженерингов партньор на СИМЕНС за модул Задвижвания.

ЕЛ КОНТРОЛ предлага пълната гама индустриална електроапаратура ниско напрежение на немския производител SIEMENS при преференциални цени и условия за доставка.

 

Ценова листа SIEMENS 

WAGO

WAGO е немска фирма със седалище в Minden, Германия. Тя присъства на пазара от 1968 година и е лидер в производството на пружинни клеми.

Освен иновативни продукти в областта на електрическото свързване, WAGO предлага продукти за процесния инженеринг и за сградната автоматизация.

Най-популярният продукт на WAGO са пружинните клеми, които гарантират бърз монтаж, качество на контакта дори при вибрации, както и дълъг период на експлоатация без обслужване.

ЕЛ КОНТРОЛ ЕООД е официален дистрибутор на продуктите WAGO от 2014 г. Разполагаме с богата наличност от изделия на фирмата на склад.

 

 

Ценова листа WAGO

IDE

IDE ELECTRIC, S.L. е испанска компания, основана през 1987 г. Фирмата произвежда пластмасови и метални разпределителни кутии и телекомуникационни табла за ниско напрежение, както и широка гама контакти и щепсели с индустриално приложение.

Продуктовите серии на IDE са сертифицирани от Международен сертификационен институт за електрическите продукти в Европа и се изнасят за над 50 страни по света.

ЕЛ КОНТРОЛ предлага пълната продуктова листа индустриални щепсели и контакти IDE, както и PVC разпределителни табла и кутии.

 

Ценова листа IDE

ORTAC

ORTAC Kablo е производител на пластмасови и метлални кабелни щуцери, защитни гофрирани тръби и аксесоари. Фирмата е създадена през 1969 г. в Турция. Продуктите с марка Ortac намират приложение в различни отрасли на индустрията – машиностроене, системно инженерство, автомобилна индустрия, жп транспорт, електротехника, осветителна индустрия и др.

Продуктовите серии се разработват и произвеждат изцяло в завода на компанията в Истанбул. Ortac поддържа широка складова наличност и реализира своите продукти в над 50 държави по света.

ЕЛ КОНТРОЛ предлага пълната гама щуцери и клемни блокове ORTAC.

 

Ценова листа ORTAC

 

RITTAL

От основаването си през 1961 г. немската компания RITTAL GmbH се развива като световен доставчик на електроразпределителни табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура, управляваща и комуникационна техника, сървърни системи. Компанията работи с 10 000 души персонал по целия свят. Българското представителство Ритал ЕООД стартира дейността си през 2008 година.

Целият диапазон продукти с марка RITTAL могат да бъдат закупени от търговската база на ЕЛ КОНТРОЛ.

 

Ценова листа RITTAL