Демонстрационен камион на Weidmüller

ЕЛ КОНТРОЛ беше домакин на демонстрационния инфомобил на Weidmüller, чийто официален представител за България е фирмата Вайд-Бул.

„Мобилният изложбен център е окомплектован с пълната гама изделия, предлагани от немския производител с над 150-годишна история: редови клеми и принадлежности, клемни кутии, силови куплунги, промишлени електронни изделия, ръчни професионални инструменти, системи за маркиране, индустриален Ethernet - активни и пасивни компоненти, интерфейси за промишлени модули”, поясниха от компанията.

Посетителите бяха запознати с последните новости от фирмата в областта на електрическите връзки и интерфейсната техника.

Интерес предизвикаха различните нововъведения при редовите клеми: образците с връзка Push-in на 16 нива и цветно кодиране; модулните куплунги от серията RockStar; прецизните инструменти за рязане на проводници в областта на електрониката, както и за кабели до ф 80; най-новите тестери на напрежение; клемните кутии от лят алуминий, неръждаема стомана и различни пластмаси; специализираните клеми за ширмовани кабели; системите за цветно и графично маркиране на табла, апаратура, проводници, кабели и клеми, в т.ч. с табелки от алуминий и неръждаема стомана.